Dette er Bedrelivsstil.no

Her på Bedrelivsstil.no samler samler det nyeste innen forskning rundt fysisk og mental optimalisering av din kropp og tilrettelegging v dine omgivelser.

 

Det er helheten som skaper en god og sunn livsstil. Jeg fokuserer på viktigheten av søvn for restitusjon og stressreduksjon, og kosthold, bevegelse og tankesett for bedre livskvalitet.

 

Å formidle kunnskap om hva det vil si å bedre sin livsstil og hva det krever understreker formålet i alt jeg gjør. Jeg ønsker å hjelpe så mange som mulig til et meningsfylt, produktivt liv fylt av spenning og glede.

 

Jeg implementerer og praktiserer hva jeg lærer på meg selv og metodisk analyserer hva som gir best utfall. Nå vil jeg tilgjengeliggjøre min kunnskap til andre som kjenner at det er på tide å ta tak i eget liv og endring av livsstil. Det er en beinhard prosess, men det er verdt det! Med min veiledning ønsker jeg å gjøre denne reisen mer forutsigbar, effektiv og positiv.

Ta kontakt!

Utfordringen

Utfordringen er todelt.

På den ene siden har du deg og meg som har et bevisst ønske om å utvikle oss som mennesker. Vi søker kunnskap om hvordan vi kan bedre livskvaliteten, bli mer produktive eller nå våre mål, hva enn det måtte være.

 

På den andre siden har vi en hel jungel av forskere, bio-hackere og psykologer og velmenende synsere som alle mener de vet best. Det er veldig vanskelig å orientere seg om hvem som har vitenskapelig støtte i sine påstander og hva som er motivet bak.

 

 

Løsningen

Jeg er ingen lege, eller har noen tittel som slutter på -ist, men jeg er nysgjerrig, analytisk og uredd i søken etter å forbedre meg selv og mine omgivelser.

 

Etter å ha lagt ned flere tusen timer de siste årene på akademisk forskningsartikler, intervjuer med, og bøker skrevet av, forskere innen hele spekteret av vitenskap knyttet til menneskets natur.

 

Her på Bedrelivsstil.no deler jeg egne erfaringer og utfordringer på min vei mot økt sunnhet, personlig vekst og hverdagslig glede. Du er herved invitert med!